soluppg farg clip

Men mest intensiv, vid sidan av ostarna, har nog tjänstesektorn varit, med flera mäklarföretag, bland andra Bjurfors i Stockholm.

Under alla år har jag arbetat både som projektledare, AD och i viss mån med copy, naturligtvis tillsammans med goda medarbetare.

Många logotyper har det blivit, från Margareta Forslund på 70-talet över Bjurfors flyttfåglar till årets, Änglanejden. För Änglanejden har jag bland annat gjort karta med turistmål och material till den nya montern på Kristianstad Österlen Airport.

Numera arbetar jag i mindre skala. Jag är med i styrelsen för föreningen Änglanejden, samarbetar med min hustru med bokproduktion, översätter och producerar böcker. Jag har ett eget litet bokförlag.

Erfarenhet och kreativitet.
Jag tar gärna nya uppdrag inom reklambranschen, ett alternativ till en stor byrå.
Kom ihåg att det inte kostar skjortan.

soluppg farg clip
anglanejden_clip

Julebo Publishing, Olof S Steen
Kuskens väg 8, SE-29732 Degeberga, Sweden. Tel +46 (0)708 82 70 40
oss@julebo.com

Välkommen till Olof S Steen och Julebo Publishing

Jag startade mitt företag, Julebo reklamproduktion, på 70-talet. Jag hade då jobbat med konton inom skiftande branscher som livsmedel, lantbruk och kosmetik.

Jag flyttade till östra Skåne och det blev naturligt att samarbeta med företag här, men jag fortsatte med mina gamla kontakter, mitt samarbete med dansk ost, Höng-Buko, MD Foods (som senare fushionerats med Arla) och italienska Galbani fortsatte under 20 år. Önos och Novia tillkom på livsmedelssidan.

Jag hade förmånen att vara med när Anders Pehrson byggde upp ateljé Lyktan i Åhus till ett ledande designföretag inom belysning.

På 80-talet flyttade byrån till Lilla Torg i Kristianstad. Då hade vi uppdrag för Malmbergs i Yngsjö, om brunnsborrning, värmepumpar och magasinering av värme i grundvattnet. Vatten handlade det också om när vi gjorde kampanjer för Gatukontoret i Kristianstad, Vi står för grunden i miljön.

Stig Månsson kom till oss på byrån med en prototyp och en namnidé. Detta utvecklades till Tollo och senare Movomech som blev stora i industriell automatisering. Alde i Färlöv har varit en god kund, liksom Ericsson plast, numera Nolato.