Julebo Publishing, Olof S Steen
Handskmakaregatan 2B, S29154 Kristianstad Sweden.Tel +46 (0)708 82 70 40
oss@julebo.com

Välkommen till Olof S Steen och Julebo Publishing

soluppgwww

Efter att ha arbetat i sex år på olika byråer i Malmö startade jag 1973 mitt företag Julebo reklamproduktion. Under mina år som anställd ansvarade jag för stora konton inom skiftande branscher som livsmedel, lantbruk, kosmetik och skönhetsvård.

Senare i min egen byrå gled inriktningen mer över till livsmedel och jag arbetade i många år med dansk ost (Höng-Buko, MD Foods som senare fushionerats med Arla till Arla Foods), Önos, Novia och italienska Galbani.

Under 1970-talet hade jag förmånen att vara med när Anders Pehrson byggde upp ateljé Lyktan i Åhus till ett ledande designföretag inom belysning. En annan kund var Malmbergs i Yngsjö där byrån gjorde material för såväl brunnsborrning som värmepumpar och magasinering av värme i grundvattnet.

Nån gång på 80-talet kom Stig Månsson och Sune Andreasson till oss på byrån med en prototyp och en namnidé. Detta utvecklades till Tollo och senare Movomech som blivit stora i industriell automatisering. Alde i Färlöv har också varit en god kund.

Men mest intensiv, vid sidan av ostarna, har nog tjänstesektorn varit, med flera mäklarföretag, bland andra Bjurfors i Stockholm.

Under alla år har jag arbetat både som projektledare, AD och i viss mån med copy, naturligtvis tillsammans med goda medarbetare.

Numera är reklamverksamheten nerlagd.